Въздействащи Презентации

 

Как да изнасяте ефективни презентации с увереност и яснота?

 
Изнасянето на презентации може да бъде доста стресиращ аспект на деловия живот. Презентациите имат за цел да впечатлят, информират и вдъхновят. За съжаление, това не винаги е така. Всички сме присъствали на презентации, които са били по-скоро досадни, отколкото зашеметяващи.

Използвайки мисловна карта за планиране и изнасяне на презентация, вие ще я направите приятна, както за публиката, така и за вас. Тя ще ви позволи да презентирате с мисъл и яснота, постигайки желания резултат.

Тони Бюзан бе обявен от списание “Форбс” за един от петте най-добри международни лектори, заедно с Михаил Горбачов, Хенри Кисинджър и Маргарет Тачър. Гледайтете видеото му, показващо как да станете велик водещ с мисловни карти:

 

Какво ще научите на обучението?

 • да превъзмогвате стреса и напрежението
 • да изглеждате, да звучите и да се чувствате уверени
 • да въздействате и предизвиквате интерес
 • да подготвяте добре структурирани презентации
 • да засягате ключови моменти, обхващайки “цялата картина”
 • да изнасяте ясни и въздействащи презентации
 • да комуникирате с останалите, така че да ви разбират
 • да вкарвате живот и енергия в презентациите си

Правилните презентационни умения и увереността в говоренето пред публика ще разширят вашите кариерни възможности, тъй като изнасянето на професионални и въздействащи презентации пред клиенти и бизнес партньори става все по-важна част от бизнес живота.

 

Как мисловните карти могат да ви помогнат?

Мисловните карти ще ви дадат възможност да генерирате идеи, правите план за действие и да презентирате на колегите си всичко на едно място. С помощта на ключови думи, те ви насърчават към по-ясни, по-кратки и по-стимулиращи презентации.

Комбинацията от ключови думи и визуално стимулиращата структура на мисловната карта е доказан инструмент за запомняне на информация, която ви позволява да се справите с предизвикателни въпроси с увереност.

“Инструментът мисловни карти е страхотен и много ми помага при създаването на презентации, подреждането на идеи и тяхната реализация! Препоръчвам го на всичките си приятели.”

Николай Михайлов, основател и главен редактор на CGArt

Презентирането със софтуера iMindMap е освежаваща алтернатива на слайдовете, който ви дава силно визуален и ефективен начин да представите вашето послание. Можете да прикачвате файлове, уеб страници, аудио клипове и дори PowerPoint слайдове във вашата мисловна карта, създавайки наистина силна мултимедийна презентация, която лесно може да се видоизменя.

 

Обучението е за хора, които:

 • често се сблъскват с подготовката и изнасянето на презентации
 • искат да бъдат разбирани по-лесно от колегите си
 • желаят да презентират с увереност и яснота

Обучението “Въздействащи Презентации” представлява еднодневен уъркшоп, воден от лицензирани ThinkBuzan инструктори, на който ще се научите да прилагате мисловни карти за планиране, структуриране и изнасяне на впечатляващи презентации.

 

Инструктори:

 • Петър Шарков
 • Антон Ценов

Единствените лицензирани инструктори в България от ThinkBuzan – организацията на човека, измислил мисловните карти – Тони Бюзан!

За повече информация и записване, пишете на:

info@mindmapping.bg