Софтуер

Основните предимства при мисловните карти, правени на софтуер са:

  • правят се много бързо
  • лесно се променят
  • удобни за презентации
  • подходящи за управление на проекти
  • лесни за споделяне
  • експорт в различни формати

Докато има много софтуери за мисловни карти, този, който препоръчваме ние, е iMindMap – официалният софтуер от откривателя на мисловните карти, Тони Бюзан. iMindMap използва истинските принципи на мисловните карти и прави създаването им освежаващо и просто.

“ThinkBuzan са направили това, което всички смятахме за невъзможно – те са комбинирали огромните ползи от правенето на мисловни карти на ръка с обработващата, съхраняващата и манипулиращата сила на усъвършенстван софтуерен инструмент.”

Майкъл Типър – професионален говорител и експерт по умствена грамотност

Освен, че е изключително лесен и практичен за ползване, той е най-креативният и интуитивен софтуер за мисловни карти. iMindMap ви дава свободата да улавяте и презентирате идеите си по бърз, лесен и ваш собствен визуален начин.

Изтеглете

Комбинирайки инструмента мисловни карти с най-новите технологии, iMindMap ви стимулира да бъдете по-креативни и ефективни в ежедневието си. Той е използван от компании като NASA, Walt Disney, Microsoft, Pepsi, IBM и United Nations, помагайки им да мислят различно и да бъдат по-продуктивни в работата си.

Ако искате да използвате софтуера по възможно най-пълноценен начин и да научите, какви са приложенията му в бизнеса, разгледайте обучението “iMindMap“.